Vaativan puhdistuksen mestarina tunnettu AuraClean etsi uutta markkinointikumppania, joka kykenee monikanavaiseen viestintään rennon rempseällä otteella. Mikäs olisikaan ollut luonnollisempi kumppani kuin Louhos, jonka riveistä myös löytyi entinen suurtehoimuautonkuljettaja.

Vuonna 2021 perustettu AuraClean on pesu- ja puhdistuspalveluihin erikoistunut yritys. AuraClean tekee kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten viemäritöitä, suurtehoimurointeja sekä tehokkaita pesuja korkeapainepesurilla tai kuivajäällä. Lisäksi palveluihin kuuluu tätä nykyä myös höyrytystyöt talvisesonkeina.

AuraCleanin päämaja sijaitsee Piikkiössä, josta autoja lähtee päivittäin ympäri Turun seutua palvelemaan asiakkaita ketterällä ja suurtehokkaalla otteella. Toiminnan kasvettua määrätietoisesti, on yritys levittäytynyt vuoden 2024 alusta asti myös pääkaupunkiseudulle.

“Louhos on ollut ketterä ja käytännönläheinen kumppani. Asiat tehdään tosissaan, mutta ei vakavasti. He ovat myös antaneet hyviä näkemyksiä ja suoraa palautetta, miten voimme verkkosivujamme ja markkinointiamme kehittää. Rennolla otteella ja hyvällä fiiliksellä mennään yhdessä eteenpäin!”
Marko Hietanen, toimitusjohtaja ja yrittäjä

Kiinnostuitko?

Voisit olla kiinnostunut myös näistä