EN

Meltex

Muovitietoista mainontaa Googlessa ja Facebookissa

Digimarkkinointi

Kanavakohtaiset tavoitteet myyntiputkessa

Vuonna 1993 perustettu Meltex on kotimainen rakennustarvike- ja tukkuliike, joka erikoistuu putkien ja kaivojen valmistukseen ja myyntiin. Lyhyessä ajassa moninkertaistimme Google-mainonnan tuoton ja pystytimme nollasta tehokkaan Facebook-mainonnan mallin.

Jo ensimmäisten Google-mainonnan optimointitoimenpiteiden jälkeen verkkokaupan konversiot kasvoivat 291 prosenttia ja kävijäliikenne 27 prosenttia jopa aiempaa säästeliäämmällä budjetilla. Yhteistyötä sujuvoittaa se, että Meltexin verkkokauppa on omaa tekoamme. Näin koko digitaalinen myyntiputki on helposti seurattavissa, ja tarvittavat muutokset päästään toteuttamaan nopeasti.

Sosiaalisen median kanavissa Meltex ei ollut aiemmin mainostanut. Tätä puolta lähdettiin siis pystyttämään tyhjästä, mutta selkeillä tavoitteilla. Siinä missä Google-mainonnalla on suorempi myynnillinen tavoite, Facebookin ympäristön avulla haetaan uutta potentiaalista liikennettä sivuille, täytetään avoimia työpaikkoja ja ohjataan kävijöitä paikallisesti Meltexin lukuisiin myymälöihin.

Saumaton yhteistyö ja aito palo olla asiakkaan matkassa mukana tekivät lähtemättömän vaikutuksen. Hyvät tulokset puhuvat puolestaan!

Rene Mäkinen, markkinointipäällikkö, Meltex Oy Plastics

Kiinnostuitko?

Matti Koivisto

Digital Marketing Manager

Matti Koivisto

Aleksi Kanerva

Digital Marketing Manager

Aleksi Kanerva

Ota yhteyttä