EN

Verkkosivut

Verkkosivut ovat yrityksen virtuaalinen toimipiste. Hyvin suunniteltu sivusto toivottaa vierailijan tervetulleeksi ja tarjoaa kaiken yritystä koskevan tiedon helposti ja nopeasti. Graafinen ilme jättää mieleenpainuvan ensivaikutelman, ja laadukas käyttökokemus johdattaa potentiaalisen asiakkaan lähemmäs ostopäätöstä.

Laadukas verkkosivu hurmaa, opastaa ja tekee myyntityötä

Nykyaikainen yritys tarvitsee nykyaikaiset verkkosivut. Kun potentiaalinen asiakas kuulee yrityksestä, yksi ensimmäisistä toimenpiteistä on verkkosivuihin tutustuminen. Mikäli sivusto ei ole ajan tasalla, Googlesta löytyy varmasti kilpailija, jonka sivut vakuuttavat enemmän.

Päädyttiinpä verkkosivuille hakukoneiden tai somemainonnan kautta, sivuston on tehtävä vaikutus heti ensivilkaisulla. Kaiken oleellisen yritystä koskevan tiedon on oltava saatavilla helposti ja vaivattomasti. Näyttävä ulkoasu, selkeä rakenne ja nopeat latausajat viimeistelevät mieleenpainuvan käyttökokemuksen.

Verkkosivut ovat lisäksi tärkeä vaihe digitaalisella ostopolulla. Jokaisen osa-alueen on johdatettava vierailijaa lähemmäs kohti haluttua toimenpidettä, kuten yhteydenottoa tai myyntiä. Kun rakenne sekä sisältö on optimoitu, verkkosivu tekee omaa hiljaista myyntityötään kaiken muun taustalla.

Yksilöllisesti koodatut verkkosivut, rajattomat mahdollisuudet

Valmiiden verkkosivualustojen avulla kuka tahansa voi pystyttää verkkosivut hetkessä. Yrityksen kasvaessa valmiit alustat muuttuvat kuitenkin väistämättä puutteellisiksi toimintojen ja tietoturvan osalta. Yksilöllisesti rakennettu sivusto on kestävä ratkaisu, ja siksi sitä kannattaa harkita jo liiketoiminnan alkumetreillä.

Alusta asti yrityksen tarpeisiin koodatut verkkosivut ovat takuuvarmasti omistajansa näköiset, eikä suunnitteluvaiheessa tarvitse tehdä kompromisseja. Koodimme on aina selkeää ja puhdasta, minkä vuoksi sivusto toimii nopeasti, luotettavasti ja turvallisesti. Tarpeiden muuttuessa sivuston toiminnallisuutta voidaan muuttaa ja lisätä rajattomasti.

Vaaditko verkkosivuiltasi vähän enemmän? Käänny koodiseppiemme puoleen – he louhivat yrityksellesi virtuaalisen kultakaivoksen, joka tuottaa lisäarvoa sinulle ja asiakkaillesi vuosikaudet. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Varaa maksuton verkkosivu­­kartoitus

Alta voit varata maksuttoman verkkopalvelukartoituksen. Tutustutaan tarpeeseenne ja etsitään oikea ratkaisu.

Toteutukset

Kiinnostuitko?

Tuukka Akkanen

Senior Software Developer

Tuukka Akkanen

Ota yhteyttä