EN

Verkkokauppa

Se on verkkokauppa, joka kannattaa. Louhos Digitalin verkkokaupparatkaisut tarjoavat tehokkaan ja nykyaikaisen myyntialustan kuluttajakauppaan sekä yritysmyyntiin, riippumatta kaupan koosta.

Valmisverkkokaupalla ei mennä Kuuhun

Uusia verkkokauppoja nousee kuin sieniä sateella – ja kaatuu lähes samaan tahtiin. Valmisratkaisut ovat tuoneet verkkokaupankäynnin kaikkien ulottuville, ja nykyään kuka tahansa pystyttää kelvollisen myyntikanavan hetkessä. Usein tämä onkin toimiva ratkaisu aloitteleville verkkokaupoille.

Siihen on kuitenkin syynsä, miksi isompien yritysten verkkokaupat eivät toimi WooCommerce- tai Shopify-alustoilla. Myynnin kasvaessa valmiiden verkkokauppa-alustojen ominaisuudet käyvät kankeaksi. Valmiskauppojen ulkoasu ja rakenne on veistetty aina samasta muotista, ja pienetkin muutokset voivat tuottaa suurta päänvaivaa. Lisäksi valmisratkaisujen hinnoittelu perustuu yleensä myynnin määrään, jolloin myynnin kasvaminen tarkoittaa myös suurempia kuluja.

Tiedonjanoisille:

Ota haltuun kattava Verkkokauppa yritykselle -oppaamme täältä.

Tilaa maksuton vinkkisarjamme verkkokauppiaalle tästä.

Louhimme verkkokauppasi uudelle tasolle

Louhos Digital tarjoaa verkkokaupparatkaisut monikanavaiseen kaupankäyntiin yli 15 vuoden kokemuksella. Selkeä käyttöliittymä, rajattomat kehitysmahdollisuudet ja monipuoliset integraatiot tekevät meistä Suomen parhaan verkkokauppakumppanin.

Yrityksesi tarpeisiin räätälöity verkkokauppa toimii tehokkaasti ja luotettavasti riippumatta kaupan koosta ja tuotteiden määrästä. Responsiivisuus takaa käytön sujuvuuden kaikilla laitteilla. Sivuston rakenne ja ominaisuudet suunnitellaan ilman kompromisseja, ja verkkokaupan ulkoasu saadaan vastaamaan täydellisesti brändisi visuaalista ilmettä.

Kaipaatko uutta puhtia verkkokauppaan? Koodintaitajamme takovat yrityksellesi kokonaan uuden kaupan tai hiovat vanhasta kaupastasi todellisen timantin. Ota yhteyttä, niin louhitaan perustukset seuraavalle suomalaiselle menestystarinalle!

Toteutukset

Kiinnostuitko?

Mikko Salminen

Chief Technology Officer

Mikko Salminen

Ota yhteyttä