EN

Viestintä­strategia

Strategia näyttää suunnan kaikelle yrityksesi viestinnälle, löytäen samalla keinot tavoitteiden saavuttamiseen. Huolella suunniteltu strategia vahvistaa yrityksesi identiteettiä ja varmistaa yrityksesi viestin pysymisen kirkkaana kautta linjan.

Hyvin tehty strategia luo pohjan kaikelle tekemiselle

Oli kyseessä sitten viestintästrategia, brändistrategia, lanseerausstrategia tai somestrategia, näemme puolestanne metsän puilta ja kerromme, kuinka onnistutte. Käytännössä kartoitamme yrityksesi viestinnän nykytilan, ongelmakohdat ja tavoitteet. Kartoituksen jälkeen laadimme kirjallisen strategian keksien keinot, joilla pääsette varmasti tavoitteisiinne. Strategia ei ole vain sanahelinää, vaan se viedään aina myös konkretiaan.

  1. Yrityksesi viestinnästä muodostuu laadukas ja yhtenäinen kokonaisuus
  2. Viestintäsi on tehokasta ja tarkoituksenmukaista
  3. Säästät aikaa ja vaivaa yrityksesi arjessa

Viestintästrategia antaa viestintäsuunnitelmien tekemiseen erinomaisen pohjan: sen avulla pystyy ketterästi johtamaan juuri oikeat viestintätoimet eteenpäin organisaatiossa oikeiden ihmisten kanssa.

Laitetaanko yrityksesi suunta kerralla kuntoon?

Louhoksen strategien avulla luot yrityksellesi identiteetin, jonka avulla erotut kilpailijoistasi. Olemme auttaneet lukuisia yrityksiä löytämään oikean suunnan tekemiseensä, ja saavuttamaan pieniä ja suuria voittoja. Tarjoamme strategiatyöt suoraviivaisina ja järkevinä paketteina.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Viestintästrategia käytännössä

Kiinnostuitko?

Valtteri Mäkelä

Account Manager & Strategist

Valtteri Mäkelä

Ota yhteyttä