EN

Sähköposti­markkinointi

Sähköpostimarkkinointi on yksi digitaalisen markkinoinnin kivijaloista. Uutiskirjeen tilaajat ovat lähtökohtaisesti kiinnostuneita yrityksesi toiminnasta, ja sähköpostitse lähetetty viesti tuntuu monia muita mainosmuotoja henkilökohtaisemmalta. Siksi sähköpostilistan kerääminen ja hyödyntäminen sopii kaikille yrityksille alasta tai koosta riippumatta.

Sähköposti­markkinointi on tehokasta ja edullista

Sähköpostimarkkinoinnilla tarkoitetaan digitaalista suoramarkkinointia, joka kohdistetaan vastaanottajien sähköpostiosoitteisiin. Sähköpostin avulla tavoitetaan uusia ostajia sekä syvennetään suhdetta vanhoihin asiakkaisiin.

Sähköpostin lähettäminen on oivallinen keino tiedottaa yrityksen asioista, uusista tuotteista ja ajankohtaisista tarjouksista. Uutiskirjeen tilaajaksi liittynyt vastaanottaja on keskimääräistä vastaanottavaisempi, ja sähköpostitse lähetetty viesti tuntuu henkilökohtaiselta. Matka ostopäätökseen on lyhyempi kuin monissa muissa markkinointikanavissa.

Parhaiten sähköpostimarkkinointi toimii osana laajempaa markkinoinnin automaatiota. Uutiskirjeen tilaajia voidaan kerätä mm. sisältömarkkinoinnin sekä somemainonnan avulla, ja sähköpostit saadaan lähtemään tilaajille automaattisesti. Näin voidaan rakentaa digitaalinen myyntikoneisto, joka kaivaa yrityksellesi uusia kontakteja kuin itsestään.

Haluatko erottua sähköposti­markkinoinnilla?

Sähköposteja lähetetään ja vastaanotetaan enemmän kuin koskaan aiemmin. Sähköiset postilokerot täyttyvät tasapaksuista tarjousviesteistä ja joskus tärkeätkin viestit ropisevat roskapostin puolelle. Viestien loputtomassa virrassa on entistä vaikeampi tulla huomatuksi.

Louhoksen avulla valjastat sähköpostin osaksi yrityksesi digitaalista markkinointikoneistoa ja kasvatat potentiaalista asiakaskuntaasi. Markkinointiseppiemme käsittelyssä sähköposteistasi taotaan kultakimpaleita, jotka erottuvat takuuvarmasti harmaasta massasta. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Varaa maksuton digimarkkinointi­­kartoitus

Alta voit varata maksuttoman digimarkkinointikartoituksen. Tutustutaan tarpeeseenne ja etsitään oikea ratkaisu.

Kiinnostuitko?

Matti Koivisto

Digital Marketing Manager

Matti Koivisto

Teemu Yliluoma

Digital Marketing Specialist & Copywriter

Teemu Yliluoma

Ota yhteyttä